Ali bodo cene nepremičnin padle

Ali bodo cene nepremičnin padle?

Ali bodo cene nepremičnin padle? Ali bodo cene stanovanj padle? Vse to so vprašanja,ki si jih ob zelo visokih trenutnih cenah nepremičnin, postavljajo skorajda vsi. Predvsem pa kupci in prodajalci nepremičnin. Uspešna prodaja nepremičnine je odvisna predvsem od cene in lokacije nepremičnine.

Če cena in lokacija nepremičnine nista zanimivi, ne more ša tako dober nepremičninski posrednik (nepremičninska agencija) uspešno prodati nepremičnine. V zadnjih letih smo bili priča ekstremni rasti cen nepremičnin. Kakšno pamje pričakovano gibanje cen in vrednosti nepremičnin v letu 2024? V zadnjem letu dni je močno upadla prodaja nepremičnin. Po ocenah statističnega urada za cca 30% v primerjavi z leti, ko je bila prodaja nepremičnin največja. Na same cene močno vpliva ponudba in povpraševanje. Trenutno imamo slabo ponudbo nepremičnin in še vedno dokaj visoko povpraševanje kupcev po nakupu nepremičnine. Dosti na odločitev o nakupu, vplivajo tudi višje obrestne mere bank, saj smo zadnje desetletje, bili vajeni rekordno nizkih obrestnih mer.

Torej: ali bodo cene nepremičnin padle? Na to je težko odgovoriti. Dejstvo pa je, da glede na kupno moč in prihodke večine prebivalcev Slovenije, prav veliko zrasti več ne morejo.

HITRA PRODAJA NEPREMIČNINE

01

PRILAGODLJIVOST

Prilagodljivost v vseh okoliščinah, tako trgu kot potrebam strank,

02

TANAL ALL INCLUSIVE

Edinstvena "Tanal all inclusive" storitev, ki za vas pomeni popolnoma brezskrbna prodaja nepremičnine.

03

NOVI TRENDI

Sledenje zadnjim smernicam na trgu nepremičnin in uporaba najnovejših tehnologij.

04

KOMUNIKACIJA

Ključ do uspeha je komunikacija z vami. Zato ste vedno obveščeni o aktivnostih.

GDPR*