Avtokamp Perun, Lipce - Blejska Dobrava

1.480.000 eur


Površina: 25.000 m2


Odlična priložnost za nadaljevanje dejavnosti, MOŽNA GRADNJA, PRIMERNO ZA NOGOMETNO IGRIŠČE, GLAMPING, kot investicija, dobra naložba...

Kamp Perun je majhen družinski kamp v osrčju lepe, mirne narave. Nahaja se v vasi Lipce pri Blejski Dobravi in je od Bleda oddaljen 12 km, Blejskega Vintgarja 3 km, Kranjske Gore 30 km, Bohinja 35 km, v bližini je tudi mejni prehod Karavanke.

Do kampa se pripeljete po avtocesti in jo zapustite na izvozu Jesenice vzhod/Lipce in potem sledite oznakam za kamp Perun.

Leži ob akumulacijskem jezeru na reki Savi, kjer je v toplih mesecih možno kopanje, ribolov, čolnarjenje, vožnja s kajakom, kanujem, in drugo aktivno preživljanje prostega časa od pohodništva, planinarjenja, kolesarjenja in ogled bližnjih turističnih znamenitosti..

Kamp ima približno 50 prostorov za kampiranje, parcele za avtodome z električnim priključkom in vodo, lepo urejene sanitarije, vse to na veliki travnati površini ob reki Savi in obsega cca 2,5 ha površine.

V okviru kampa je tudi apartmajska brunarica za 6 oseb, katero lahko gostje najamejo čez celo leto .

Do najbližje trgovine in restavracije je približno 1 km.

Kamp ima vsa ustrezna dovoljenja, zemljiško knjižno je urejeno, brez bremen.

Pogoji nakupa:

Nakup nepremičnine brez provizije za kupca.

Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača aro, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.Lokacija


Kontaktiraj nepremičninskega svetovalca za več informacij in ogled

.