Naročite se na VIP novice

Ekskluzivna pogodba pri prodaji nepremičnine: Zakaj se splača?

Ekskluzivna pogodba pri prodaji nepremičnine: Zakaj se splača?

V videu lahko poslušate o prednostih sklenitve ekskluzivne pogodbe z nepremičninskim posrednikom pri prodaji nepremičnine.

Prednosti ekskluzivne pogodbe:

Hitrejša prodaja: Posrednik se bo osredotočil na prodajo vaše nepremičnine in bo vložil več napora, da jo proda čim prej.

Brez podvajanja oglasov in informacij: Ne bo vam treba skrbeti za usklajevanje različnih oglasov in informacij pri različnih posrednikih oz. nepremičniskih agencijah.

Večja aktivnost posrednika: Posrednik bo vedel, da je on edini pooblaščen za prodajo vaše nepremičnine, zato bo bolj motiviran za delo.

Manj stresa za prodajalca: Ne bo vam treba komunicirati z različnimi posredniki in se ukvarjati z različnimi ponudbami.

Profesionalnejši odnos: Nepremičninski posrednik oz. nepremičninska agencija, bo bolj vlagal v promocijo vaše nepremičnine in vam bo nudil boljšo storitev.

Priporočila za sklenitev ekskluzivne pogodbe: Izberite posrednika, ki mu zaupate in s katerim se dobro razumete. Pred sklenitvijo pogodbe se dogovorite za čas sodelovanja. Priporočamo recimo dobo tri mesece. V pogodbi jasno opredelite naloge in obveznosti posrednika. Pogodbo lahko vedno odpoveste, če niste zadovoljni s storitvami posrednika. Ključnega pomena je transparenten odnos med prodajalcem in posrednikom. Cilj obeh strani naj bo prodaja nepremičnine po najboljši možni ceni v najkrajšem možnem času.

HITRA PRODAJA NEPREMIČNINE

01

PRILAGODLJIVOST

Prilagodljivost v vseh okoliščinah, tako trgu kot potrebam strank,

02

TANAL ALL INCLUSIVE

Edinstvena "Tanal all inclusive" storitev, ki za vas pomeni popolnoma brezskrbna prodaja nepremičnine.

03

NOVI TRENDI

Sledenje zadnjim smernicam na trgu nepremičnin in uporaba najnovejših tehnologij.

04

KOMUNIKACIJA

Ključ do uspeha je komunikacija z vami. Zato ste vedno obveščeni o aktivnostih.

ZADNJE PRODANE NEPREMIČNINE

GDPR*