Naročite se na VIP novice

Kakšen je trg nepremičnin – junij 2022

Ali bodo cene nepremičnin še rasle? Ali smo dosegli vrh trenutnih cen? Ali se splača kupiti nepremičnino?

Vse to so vprašanja, ki si jih verjetno v teh dneh postavlja veliko posameznikov. Trenutno smo še vedno v fazi, ko imamo na eni strani dokaj veliko povpraševanje po nepremičninah in še vedno zelo visoke cene nepremičnin. Marsikdo, še vedno proda svojo nepremičnino po “rekordni” ceni.

Kot pa opažamo v zadnjih mesecih, pa vendarle le ni več vse “zlato kar se sveti”. Tako se že podaljšuje čas prodaje nepremičnin. Opažamo tudi, da se pojavlja vedno več oglasov z znižanimi prodajnimi cenami. Eden od dobrih pokazateljev je tudi ta, koliko nepremičnin je trenutno v ponudbi. Počasi je viden trend večanja števila nepremičnin, ki so na trgu. Tudi to je eden od kazalnikov, da se je morda že začelo “ohlajanje” trga.

Vsekakor pa so se razmere na svetovnih trgi spremenile in se spreminjajo z neverjetno hitrostjo. zato je zelo težko napovedovati, kaj se bo zgodilo. Po našem mnenju, se bo rast cen ustavila in verjetno se bo trend obrnil navzdol. Seveda pa bodo neke “ekskluzivne” lokacije in nepremičnine, obdržale visoke cene.

HITRA PRODAJA NEPREMIČNINE

01

PRILAGODLJIVOST

Prilagodljivost v vseh okoliščinah, tako trgu kot potrebam strank,

02

TANAL ALL INCLUSIVE

Edinstvena "Tanal all inclusive" storitev, ki za vas pomeni popolnoma brezskrbna prodaja nepremičnine.

03

NOVI TRENDI

Sledenje zadnjim smernicam na trgu nepremičnin in uporaba najnovejših tehnologij.

04

KOMUNIKACIJA

Ključ do uspeha je komunikacija z vami. Zato ste vedno obveščeni o aktivnostih.

ZADNJE PRODANE NEPREMIČNINE

GDPR*