Prodaja

Trisobno stanovanje Izola

278.000 €

Stanovanje

Tip stanovanja: 3-sobno Nadstropje: 3

POVRŠINA: 85m²

VELIKOST PARCELE:

Opis nepremičnine

Trisobno stanovanje Izola, prodamo.

V starem mestnem jedru Izole na Smrekarjevi ulici, prodamo trisobno dvoetažno stanovanje, ki je bilo leta 2015, popolnoma na novo zgrajeno in izdelano. Nudi vam odlično priložnost za bivanje ali oddih v čudovitem starem mestnem jedru Izole. Stanovanje se nahaja v poslovno stanovanjskem objktu na zelo dobri lokaciji. V pritličju objekta so poslovni prostori v nadstropjih so stanovanja. Trisobno stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju in mansardi. Ima lasten vhod po zunanjih stopnicah. Objekt je bil leta 2015 tudi obnovljen in ima novo streho in novo fasado (zadnja/notranja stran objekta).

Stavba se nahaja v neposredni bližini tržnice v Izoli. Parkiranje je možno na javnih parkirnih mestih, ki so predvidena za lastnike stanovanj v starem mestnem jedru Izole. Stanovanju pripada 1 parkirna dovolilnica.

Stanovanje obsega: hodnik, kopalnico, jedilnico in dnevni prostor, kuhinjo, sobo in pralnico, v drugi etaži v mansardi pa spalnico. Vsi prostori imajo okna in so zelo svetli.

Stanovanje je bilo izdelano s kvalitetnimi materiali. Ima talno gretje in ogrevanje s toplotno črpalko zrak/voda. Okna so trislojna z električnimi zunanjimi roletami. V stanovanju so tudi klima naprave.

Prodaja se opremljeno z vso vgrajeno opremo.

Trenutno je stanovanje zasedeno z najemnikom, ki ima najemno pogodbo do konca leta 2023.

Lokacija stanovanja je ena najbolj privlačnih v Izoli. V neposredni bližini lahko uživate v svežem sadju in zelenjavi na tržnici ter se sprehodite po slikoviti obalni promenadi. Plaže so le kratek sprehod stran, zato lahko vsak dan uživate v čudovitem obmorskem vzdušju.

To dvoetažno trisobno stanovanje v centru Izole je idealna priložnost za tiste, ki si želijo udobnega in stilsko dovršenega doma v mestnem središču. Ne zamudite te edinstvene priložnosti.

Nakup stanovanja v Izoli vam bo omogočil, da uživate v vseh lepotah Izole. Ne glede na to, ali iščete stalno prebivališče ali počitniško bivališče, Izola bo zagotovo izpolnila vaša pričakovanja.

 

Podatki nepremičnine

Lokacija: Smrekarjeva ulica 4a, Izola - Isola, Slovenia

Vrsta objekta: Stanovanje

Tip stanovanja: 3-sobno

Nadstropje: 3

Površina parcele:

Zazidljivo:

Etaža:

Gradbeno dovoljenje: DA

Uporabno dovoljenje: NE

Stanje: Prvotno stanje

Površina: 85 m²

Število spalnic: 3

Število kopalnic: 1

Leto izgradnje: 2015

Energetski razred: B2 (25 do vključno 35 kWh/m²a)

OSTALE NEPREMIČNINE

Prodaja
Posest
VELIKOST: 1632m²

Zemljišče Kavče

30.000 €
V naselju Kavče pri Velenju, prodamo zemljišče v skupni površini 1632m2. Zazidljivi del predstavlja cca 900m2 površine. Nahaja se na območju razpršene gradnje, kjer je dovoljena stanovanjska gradnja.
Preberi večZemljišče Kavče

HITRA PRODAJA NEPREMIČNINE

01

PRILAGODLJIVOST

Prilagodljivost v vseh okoliščinah, tako trgu kot potrebam strank,

02

TANAL ALL INCLUSIVE

Edinstvena "Tanal all inclusive" storitev, ki za vas pomeni popolnoma brezskrbna prodaja nepremičnine.

03

NOVI TRENDI

Sledenje zadnjim smernicam na trgu nepremičnin in uporaba najnovejših tehnologij.

04

KOMUNIKACIJA

Ključ do uspeha je komunikacija z vami. Zato ste vedno obveščeni o aktivnostih.

GDPR*