Samostojna hiša Šempeter v Savinjski dolini, prodamo

 

Podatki


Lokacija:
Savinjska, Šempeter v Savinjski dolini
Tip nepremičnine:
samostojna hiša
Nadstropje:
K+P+M
Površina:
260m2
Zemljišče:
670m2
Letnik:
2007
Leto obnove:
/
Energetska izkaznica:
C (35-60 kWh/m2a)
Prodajna cena:
268.500,00 eur

Opis


V Šempetru v Savinjski dolini prodamo komfortno samostojno hišo, ki stoji na sončni in ravni parceli v naselju hiš z vso infrastrukturo v neposredni bližini. Hiša je v končni (slepi) ulici in ima ograjeno parcelo. Pred hišo je tudi nadstrešek za dve vozili.
Hiša je bila dokončana leta 2007. Je klasično  grajena s toplotno fasadno izolacijo 10 cm, podstrešje ima 30 cm izolacije. Vgrajena okna so dvoslojni termopan PVC.  Talne obloge v hiši so granit, parket in keramika v kopalnici.
Ogrevanje je s toplotno črpalko voda/voda in toplotna črpalka zrak/voda za toplo vodo. V hiši je tudi plinski priključek in plinska peč, kar pomeni, da se lahko ogrevanje kombinira s plinom. V kopalnicah je tudi talno gretje. V dnevni sobi je tudi kamin z ventilacijo po prostorih. Na parceli je avtomatsko zalivanje trave. Vse zunanje obloge teras in hiše so iz granita. V hiši so tudi vsi priključki: elektrika, vodovod, zemeljski plin, kanalizacija, internet...
Samostojna hiša v kletnem delu obsega: garažo (ki je trenutno kot delavnica in v garažo dostop z avtomobilom trenutno ni možen), dve sobi (kot fitnes soba in shramba), shramba, in prava klet.
V visokem pritličju obsega: dnevno  sobo s kuhinjo in jedilnico z izhodom na teraso, spalnico in kopalnico.
V nadstropju obsega: glavno spalnico z garderobno sobo, dve otroški sobi in kopalnico.
Hiša je zelo lepa in vzdrževana. Prevzem po dogovoru.

 

Pogoji nakupa:


Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača 10% are, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom me dprodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa s strani banke.

 

Kontakt


Aleš Goršak
Licenca: 0567
M: 041 42 99 77


Tanal d.o.o.
Ljubljanska ulica 28, 6310 Izola - Isola
Matična št: 6539297000
IDza DDV: SI27139239
Poslovni račun: SI56 0700 0000 2697 466, Gorenjska banka d.d.