Samostojna hiša Ločica ob Savinji, Polzela, prodamo

 

Podatki


Lokacija:
Savinjska, Ločica ob Savinji, Polzela
Tip nepremičnine:
samostojna hiša
Nadstropje:
P+M
Površina:
255m2
Zemljišče:
818m2
Letnik:
2007
Leto obnove:
/
Energetska izkaznica:
C (35-60 kWh/m2a)
Prodajna cena:
389.000,00 eur

Opis


V naselju Ločica ob Savinji pri Polzeli, prodamo komfortno samostojno hišo na ravni in sonči parceli. Hiša se nahaja v novejšem naselju samostojnih hiš.
Skrbno načrtovana in kvalitetno grajena hiša nudi visoko kakovost bivanja. Je klasično grajena z vgrajenimi materiali višjega kakovostnega razreda. Moderna arhitektura je zasnovana na način, da vam nudi najboljši življenjski stil.
Asfaltiran dostop vas pripelje pred hišo, kjer je urejeno parkiranje. Za dve vozili je parkiranje predvideno pod nadstreškom. Ko vstopite v hišo je v hodniku tudi garderobni prostor. Iz hodnika dostopate do bivalnih prostorov ki v pritličju obsegajo po meri narejeno in zasnovano kuhinjo s kakovostnimi kuhinjskimi aparati. V srednjem delu je prostorna jedilnica iz katere je neposreden dostop do dnevne sobe s kaminom.
Hiša ima velike steklene površine, ki se v pritličju raztezajo od kuhinje, jedilnice in vse do dnevne sobe. Iz bivalnih prostorov je omogočen neposreden dostop do atrija oz. zemljišča ki meri 818m2. Ko stopite iz dnevnega prostora na zunanje površine, stopimo na veliko pokrito teraso, ki je namenjena za preživljanje časa zunaj.
V spodnji etaži se nahaja tudi wc za goste, spodnja kopalnica s tušem, soba z garderobo in pralnica s centralnim sesalnim sistemom.
Iz bivalnega dela hiše vas v zgornje nadstropje popeljejo lesene stopnice, po katerih pridete do galerije iz katere se dostopa do ostalih prostorov v nadstropju.
V zgornjem nadstropju se nahaja prostorna glavna spalnica z izhodom na veliko nepokrito teraso. Znotraj spalnice se nahaja tudi garderobna soba in dostop do velike kopalnice s tuš kabino in kadjo. Po hodniku se iz spalnice sprehodite do dveh sob/spalnic in sobe, ki je trenutno izkoriščena kot garderobna soba, možno pa je v njej narediti še eno kopalnico (vsi priključki že v sobi).
Parcela na kateri stoji samostojna hiša v Ločici ob Savinji, je skrbno urejena in ograjena z leseno ograjo.
Hiša ima talno gretje po celotni površini. Talne obloge so keramika (Italijanska) in parket (Wenge). Vgrajena so trislojna temopan Internorm okna. Okna imajo rolete ("Krpanke"), ki so v nekaterih prostorih avtomatsko električno vodljive. Objekt je priklopljen na javno kanalizacijo.
Ogrevanje je na zemeljski mestni plin.
Prevzem hiše po dogovoru.

Pogoji nakupa:


Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača 10% are, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom me dprodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa s strani banke.

 

Kontakt


Aleš Goršak
Licenca: 0567
M: 041 42 99 77

 

Tanal d.o.o.
Ljubljanska cesta 1, 1230 Domžale
Matična št: 6539297000
IDza DDV: SI27139239
Poslovni račun: SI56 0700 0000 2697 466, Gorenjska banka d.d.