Samostojna hiša Mengeš, prodamo

 

Podatki


Lokacija: Osrednjeslovenska, Mengeš
Tip nepremičnine: samostojna hiša, dvostanovanjska
Nadstropje: K+VP+M
Površina: 294m2
Zemljišče: 491m2
Letnik: 1970
Leto obnove: /
Energetska izkaznica: E (105-150 kWh/m2a)
Prodajna cena: 299.000,00 eur

V Mengšu na dobri in dostopni lokaciji v naselju stanovanjskih hiš, prodamo samostojno hišo. Hiša je trenutno narejena in bila uporabljana kot dvostanovanjska z dvema ločenima stanovanjema. Samostojna hiša je klasično grajena in stoji na ravni in sončni parceli. Na parceli je tudi samostojen objekt v katerem je garaža. Celotna parcela je ograjena in z električnimi vrati ograje na vhodu na parcelo.
Vhod v hišo je z dvorišča. Ko vstopimo v hišo vstopimo v skupen notranji hodnik, ki ločuje mansardno etažo od spodnjih etaž.
V polkletni etaži je: kurilnica s priročno manjšo kuhinjo in tuš, kopalnica, shramba, bivalna soba, klet in pomožni prostori (skladišče, prostor za cisterno...).
V visokem pritličju je hodnik, ki povezuje visoko pritličje in pol klet. V etaži visokega pritličja je: hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na ložo in zemljišče, spalnica in kopalnica.
V mansardni etaži je: hodnik z garderobo, dve sobi, garderoba, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, shramba, izhod na zunanjo večjo teraso.
Samostojna hiša v Mengšu ima priključke za vodovod, elektriko, kanalizacijo, internet. Ogrevanje je kombinirano centralno na kurilno olje in električno na infra panele.
Hiša je bila v vseh letih redno vzdrževana in obnavljana, okna v pol kleti in visokem pritličju so dvoslojni termopan PVC (stara 5 let), prav tako so bile vse inštalacije v kopalnicah, streha (l.1991). V mansardni etaži okna v zadnjih letih niso bila menjana so pa že dvoslojni termopan z lesenimi profili.
V hiši je bivala ista družina in so jo ločili v dvostanovanjsko zaradi svojih potreb.

Hiša je že prazna in jo je možno prevzeti takoj. Zemljiška knjiga je urejena, brez bremen.

 

Kontakt


Aleš Goršak
Licenca: 0567
M: 041 42 99 77

 

Tanal d.o.o.
Ljubljanska cesta 1, 1230 Domžale
Matična št: 6539297000
IDza DDV: SI27139239
Poslovni račun: SI56 0700 0000 2697 466, Gorenjska banka d.d.