Samostojna hiša, Semedela, Koper, prodamoPodatki


Lokacija:
J. Primorska, Koper, Semedela
Tip nepremičnine:
samostojna hiša
Nadstropje:
K+P+M
Površina:
289,5m2
Uporabna površina:
185,1m2
Zemljišče:
815m2
Letnik:
2007
Leto obnove: /

Energetska izkaznica:
V izdelavi
Prodajna cena:
590.000,00 eur

Opis


V Kopru na Semedeli, prodamo razgibano samostojno hišo s prelepim odprtim pogledom na dolino (Šalara). Hiša je iz Kopra oddaljena le 5 min vožnje. Do Markovca in Kopra je možno tudi peš. Stoji na urejeni s kovano ograjo ograjeni parceli. Parcela je skrbno urejena z zalivalnim sistemom in nudi popolno zasebnost ter intimo. Na zemljišču je možno postaviti tudi bazen. Za preživljanje časa na prostem je urejen prostor in letna kuhinja, ki je pokrita. na pareceli je možno parkirati dve do tri vozila.
Razporeditev prostorov: 
v pritličju je vhod v hišo kjer je tudi hodnik, ki pelje v WC za goste in pralnico/kurilnico, iz hodnika se vstopi v večjo jedilnico, ki je povezana z dnevnom prostorom, ki je povezan s kuhinjo. V dnevni sobi je tudi kamin. Iz tega centralnega prostora se dostopa do ostalih prostorov. V tej etaži so še tri sobe, garderoba, shramba, kopalnica. Pri kuhinji je še ena shramba.
V zgornji etaži sta še dve sobi (ena je prehodna galerija), kopalnica in terasa.
V kleti je več kletnih prostorov.
Hiša je klasično grajena s kombinacijo kamna, okna so lesena dvoslojni termopan s komarniki, je dobro izolirana, ima malo čistilno napravo in vse ostale priključke. Talne obloge so oljen parket in keramika. Ogrevanje je trenutno elektrika,talno gretje, bo pa v naslednjem mesecu vgrajena toplotna črpalka.

Prodaja se z vso vgrajeno opremo.
Vpisano v zemljiško knjigo brez bremen.
Prevzem po dogovoru.


Pogoji nakupa:


Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača 10% are, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.

 

Kontakt


Aleš Goršak
Licenca: 0567
M: 041 42 99 77
 
 

Tanal d.o.o.
Ljubljanska ulica 28, 6310 Izola - Isola
Matična št: 6539297000
IDza DDV: SI27139239
Poslovni račun: SI56 0700 0000 2697 466, Gorenjska banka d.d.