Samostojna hiša, Ljubljana - Zalog

537.000 eur


Površina: 278,6 m2Nadstropje: K+1+M | Zemljišče: 501 m2 | Leto izgradnje: 1997 | Leto obnove: / | EI: D (60-105 kWh/m2A)


360° virtualna predstavitev


V Ljubljani v Zalogu, prodamo novejšo vzdrževano samostojno hišo. Hiša stoji na ravni sončni parceli. Dostop je urejen po javni asfaltirani cesti. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini.

Hiša je klasično kvalitetno grajena. Na parceli je umeščena tako, da je pred hišo prostor za parkiranje in dostop/uvoz v garažo, okoli hiše je zelenica in za hišo prostor za preživljanje prostega časa in bivanja zunaj. Okolica hiše je popolnoma urejena (tlakovana in posajeno okrasno grmičevje). Sa hišo je tudi pokrit nadstrešek. Pod teraso je tudi prostor za shranjevanje orodja. Parcela je na treh stranicah ograjena.

Hiša je v treh etažah. 1 etaža je polkletna. Tu se nahaja garaža, kurilnica, kopalnica, kuhinja in stanovanje s tremi sobami. V 1. nadstropju/2 etaža, je 4 sobno stanovanje (kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na teraso, kopalnica in tri sobe). V mansardnem delu/3 etaža, je trenutno prostor razdeljen na dve stanovanji. Eno je dvosobno (ena spalnica), drugo je dvoinpol sobno. V tej etaži je tudi kopalnica in wc.

Celoten objekt je zelo dobro ohranjen in vzdrževan. V mansardi so delno menjana tudi okna. Ogrevanje je centralno na zemeljski plin. Hiša ima elektro priključek, vodovodni priključek in priključek na kanalizacijo. V mansardni etaži je klima naprava.

Prodaja se z vgrajeno opremo. Ostala oprema po dogovoru. Prevzem hiše po dogovoru.

Hiša ima gradbeno dovoljenje in urejeno ZK stanje.

Pogoji nakupa:

Nakup nepremičnine brez provizije za kupca.

Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača aro, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.


Lokacija


Kontaktiraj nepremičninskega svetovalca za več informacij in ogled

.