V Hrpeljah pri Kozini, prodamo še nekaj nevseljenih kvalitetno grajenih stanovanj

Nadstandardni stanovanjski blok  »Villa Hrpelje« je v centru Hrpelj, v občini Hrpelje-Kozina. Geografsko se območje občine razprostira na območju Brkinov, Čičarije in Malega Krasa. Dober geografski položaj tako omogoča odlično povezavo z  Ljubljano ter Koprom in Trstom. Neposredna bližina avtocestnih povezav vam omogoča odličen dostop in nekaj minut vožnje od naše lepe obale in tržaškega zaliva.
Hrpelje-Kozina je sicer majhna občina, vendar pa ponuja vso infrastrukturo velikega mesta kot so vrtec, šola, trgovina, banka, lekarna, zdravstveni dom, knjižnica. V bloku je 21 stanovanj, vsako ima 2 lastniški parkirna prostora in shrambo. Stanovanjem v pritličju pripadajo tudi atriji, od 31m2 pa vse do 87m2. Posebnost vila bloka so tudi velike terase, ki so v povprečju velike 20m2. V objektu je dvigalo.
Vgrajeni so najkakovostnejši materiale za notranja in vhodna vrata, parket, vrhunske italijanske ploščice, stene so pobarvane špatolato veneziano. Streha je hidro izolirana in krita s korci. Predelne stene v stanovanjih so zasnovane iz 10cm opečnih zidakov. Grobo in fino so zglajene z mavčno malto in opleskane z disperzijsko barvo, nekatera stanovanja pa so obdelana špatolato veneziano.  Okenske police so izdelane iz kamna. Okna in balkonska vrata so zasnovana iz PVC-profilov, trislojne zasteklitve. Vhodna stanovanjska vrata so protivlomna in iz masivnega lesa. Notranja vrata so prav tako izdelana iz masivnega lesa.
Stanovanja se bodo grela in hladila z inverter klima napravami Mitsubishi, ki tudi na temperaturi -20 °C delajo z močjo 80% . Prav tako ima vsako stanovanje možnost ogrevanja na drva ali bio maso, saj ima vsako stanovanje možnost vgraditi lastno peč.

Parkirne površine so zasnovane tik pred blokom in vsakemu stanovanju pripadata 2 lastniški parkirni mesti. Na območju bloka Vila Hrpelje je zgrajena javna kanalizacija meteornih in fekalnih odpadnih vod. Objekt je opremljen z novimi komunalnimi in energetskimi priključki vodovoda, elektrike in telefonije. V vseh stanovanjih so zasnovane skupne RTV-inštalacije s priključkom na kabelsko TV.

 

Proste enote:

Stanovanje št. 14, dvosobno, cena z ddv: 128.176,72 eur - VEČ O PONUDBI
Stanovanje št. 18, štirisobno, cena z ddv: 206.955,00 eur - VEČ O PONUDBI
Stanovanje št. 20, štirisobno, cena z ddv: 217.905,00 eur - VEČ O PONUDBI
 

Kontakt za informacije in ogled:


Aleš Goršak
Licenca: 0576

Tanal d.o.o.
Ljubljanska ulica 28, 6310 Izola - Isola
T: 070 77 72 72
Matična št: 6539297000
IDza DDV: SI27139239
Poslovni račun: SI56 0700 0000 2697 466, Gorenjska banka d.d.