Trisobno stanovanje Celje, prodamo

157.000 eur


Površina: 146 m2Nadstropje: 2,M | Zemljišče: / | Leto izgradnje: 1900 | Leto obnove: 2006 | EI: v izdelaviV Celju prodamo večjo stanovanjsko enoto z lastnim vhodom. Stanovanje se nahaja v starejši, delno obnovljeni in vzdrževani stanovanjsko/poslovni stavbi. V stavbi so stanovanja (8 stanovanj) in 2 poslovna prostora. Parkiranje je možno na javnih površinah.

Stanovanje je sestavljeno iz dveh posameznih delov, ki imata skupen vhod v skupno stopnišče. Pod stopnicami se nahaja manjša shramba. Po stopnišču se dostopa do 1. nadstropja, kjer je ločen vhod v popolnoma ločeno stanovanjsko enoto, ki je trenutno dvosobno stanovanje. Dvosobno stanovanje obsega: hodnik, kopalnico, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo in spalnico.

V mansardnem delu, do katerega se dostopa preko istega stopnišča, je trenutno velik mansarden prostor s kuhinjo in kopalnico.

Stanovanjski enoti se lahko uporabljata ločeno ali pa se povežeta v samostojno zaključeno celoto.

Ogrevanje je etažno na zemeljski plin (lastna plinska peč). Priključki za elektriko, vodo (poraba se plača glede na število oseb) in internet.

Vsa infrastruktura je v neposredni bližini.

Možen hiter prevzem nepremičnine.

Pogoji nakupa:

Nakup nepremičnine brez stroškov za kupca.

Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača aro, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.


Lokacija


Kontaktiraj nepremičninskega svetovalca za več informacij in ogled

.