Kamnita hiša, Montinjan - Koper

299.700 eur


Površina: 82,8 m2Nadstropje: P+M | Zemljišče: 221 m2 | Leto izgradnje: 1900 | Leto obnove: 2010 | EI: v izdelavi


Video predstavitev


360° virtualna predstavitev


V vasici Montinjan nad Koprom, prodamo popolnoma obnovljeno istrsko vrstno hišo, ki se nahaja v naselju in je enostavno dostopna po asfaltirani javni cesti. Hiša je bila v celoti obnovljena s kvalitetnimi materiali in v starinskem stilu. Zunanjost hiše je bila obnovljena l.2007, notranjost hiše pa 2010/2011. Parcela je ograjena s kovano ograjo. Vstop na parcelo je direktno s ceste. Na zemljišču je prostor za parkiranje vozil. Na parceli je tudi nadstrešek, ki se ga lahko koristi za različne potrebe.

Pri obnovi hiše se je skrbno poskušalo zadržati čimveč detajlov prvotne hiše. Hiša je bila pred leti tudi označena kot najlepša hiša tega tipa v slovenski Istri. Tako je na sami parceli in v hiši kar nekaj detajlov in stvari, ki dajejo posebno vrednost (kamnita miza, delujoč vodnjak..).

Kamnita hiša ima dve etaži. V pritlični je dnevna soba, kuhinja z jedilnico in wc za goste. V nadstropju pa sta dve spalnici in kopalnica s tušem. Iz ene od sob je lep pogled proti Kopru in morju. S parcele in hiše, se vidijo Alpe in Triglav.

Hiša ima priključek za vodo, elektriko, internet in greznico. Ogrevanje je na kamin in električne radiatorje. V hiši je klima naprava.

Hiša je iz Kopra (obvoznica) oddaljena 10 min vožnje (7km).

Možen hiter prevzem hiše. Vsa vgrajena oprema ostane, ostala oprema je stvar dogovora.

Pogoji nakupa:

Nakup nepremičnine brez provizije za kupca.

Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača aro, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.


Lokacija


Kontaktiraj nepremičninskega svetovalca za več informacij in ogled

.