Naročite se na VIP novice

Želim prodati nepremičnino

Če želim prodati nepremičnino, je Pravilna postavitev prodajne cene ključna!

Prodaja vaše nepremičnine v najkrajšem možnem času za najboljšo možno ceno, če ste le pripravljeni slediti našemu sistemu prodaje.

Tip nepremičnine*
Ali razmišljaš o prodaji nepremičnine*
GDPR*

Le 5,8% vseh nepremičnin se proda uspešno, brez težav in stresa

Lastniki nepremičnin, ki so uporabniki naših storitev, se pred začetkom prodaje večinoma sprašujejo naslednje: kakšno prodajno ceno nepremičnine postaviti, če želim prodati nepremičnino? Koliko je vredna nepremičnina na trgu, katere dokumente moram imeti za začetek prodaje, kako naj pripravim pogodbo, kako naj pripravim nepremičnino za uspešno prodajo…? Mnogo se jih sprašuje, če bodo dobili denar od kupca, koliko davka bom moral plačati, kako se sploh pripravi napoved za plačilo davka na promet nepremičnin, ali bom plačal davek na dobiček. Vsaka prodaja nepremičnine ima določena pravila ter niti ena ni enaka drugi. Ključen je tudi razlog, zakaj želim prodati nepremičnino?

Vsemu temu se lahko izognete…

Imamo reštev!

Preverjen sistem prodaje nepremičnin, ki je nastal v 20 letih izkušenj v prodaji nepremičnin. Celoten sistem je narejen za vas z enim samim ciljem: prodati vašo nepremičnino najhitreje za najvišjo možno prodajno ceno. Vse kar pričakujemo od vas je, da nam zaupate in se prepustite lepi izkušnji prodaje nepremičnine.

Če se vam zdi tale rešitev primerna za vas, nas takoj pokličite na 070 77 72 72 ali pišite na info@tanal.si ali izpolnite zgornji obrazec ☝️☝️ in se dogovorite za brezplačen posvet. Če pa vas predhodno zanima ocena vrednosti vaše nepremičnine pa kliknite tukaj.

Ena od stvari, ki jo garantiramo je, da do trenutka uspešnega zaključka prodaje nepremičnine vse plačamo mi. Nagrado si zaslužimo šele, ko predamo ključe novemu lastniku, vi pa imate denar na računu. Pošteno?

01

PRIHRANITE PRI ČASU

Ker bomo poskrbeli za celovito predstavitev vaše nepremičnine, bomo že na začetku izluščili/selekcionirali “prave” kupce. Tako bo vašo nepremičnino prišel pogledati zelo zainteresirani kupec.

02

ALL INCLUSIVE STORITEV

STORITEV V KATERI JE VKLJUČENO VSE…
Brez drobnega tiska in skritih sroškov. Že na začetku sodelovanja boste vedeli kakšni so stroški ob prodaji nepremičnine.

03

PROFESIONALNA PREDSTAVITEV

Za vašo nepremičnino bomo pripravili profesionalno predstavitev in uporabili preverjene tehnike prodaje in marketinga, ki delujejo. Garantirano! Vaša nepremičnina bo dobila foto, video in 360º predstavitev.

HITRA PRODAJA NEPREMIČNINE

01

PRILAGODLJIVOST

Prilagodljivost v vseh okoliščinah, tako trgu kot potrebam strank,

02

TANAL ALL INCLUSIVE

Edinstvena "Tanal all inclusive" storitev, ki za vas pomeni popolnoma brezskrbna prodaja nepremičnine.

03

NOVI TRENDI

Sledenje zadnjim smernicam na trgu nepremičnin in uporaba najnovejših tehnologij.

04

KOMUNIKACIJA

Ključ do uspeha je komunikacija z vami. Zato ste vedno obveščeni o aktivnostih.

ZADNJE PRODANE NEPREMIČNINE

GDPR*